Ebru Polat, fit kalmanın sırrını verdi!

Şimdilerde Bodrum'da tatil yapan şarkıcı Ebru Polat, teknede bikinili pozunu paylaşarak fit vücudunun sırrını açıkladı. Polat, kusursuz fiziğini kahvaltıda salça yemeye borçlu olduğunu söyledi.

Yaşam Yayın: 07 Temmuz 2020 - Salı - Güncelleme: 07.07.2020 12:32:42
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
1080 okunma
Google News

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı ve iş kadını Ebru Polat, zayıf kalmanın formülünü verdi.

 

 

KAHVALTIDA SALÇA YİYOR

 

Şimdilerde ailesiyle Bodrum'da tatil yapan Ebru Polat, vaktinin büyük bir kısmını teknede geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde teknede dans ettiği anları paylaşan şarkıcı, bu sefer de siyah bikinili pozunu paylaştı. Karantina sürecinde dahi formuna dikkat çeken Polat, zayıf kalmasını kahvaltıda yediği salçaya borçlu olduğunu söyledi. Genç şarkıcının bikinili pozuna kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.