Duygu Özaslan, tanga detaylı eşofmanı tanıttı!

Son günlerde ürün tanıtımlarıyla sık sık alay konusu olan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, bu sefer de tanga detaylı eşofmanı tanıtırken adından söz ettirmeyi başardı.

Yaşam Yayın: 23 Şubat 2021 - Salı - Güncelleme: 23.02.2021 11:45:49
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
2021 okunma
Google News

Yıllar önce YouTube kanalında yayınladığı makyaj videolarıyla ünlenen ve şimdilerde Instagram'da fenomen olan Duygu Özaslan, mause ve su şişesi tanıtımlarıyla alay konusu olduktan sonra bu sefer de bir eşofmanın tanıtımı yaptı.

 

 

Instagram hesabından ayna karşısında çektiği videoları paylaşan Özaslan, tanga ipi detaylı eşofmanını tanıtırken "Ben şunu merak etmiştim. Bu gerçekten bir tanga mı diye ama tanga değil aklınızda olsun şurada bitiyor" diyerek eşofmanın anlattı. Özaslan, ürünü tanıtırken verdiği detaylarla yine adından söz ettirmeyi başarmış oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.