Duygu Özaslan, pembe bikinisiyle ortalığı kasıp kavurdu

Selülitli fotoğrafları ile çok konuşulan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, yeni paylaştığı bikinili fotoğrafları ile adeta meydan okudu. Duygu Özaslan'ın kalp emojisiyle paylaştığı cesur pozlarına binlerce beğeni ve yorum geldi.

Yaşam Yayın: 24 Temmuz 2020 - Cuma - Güncelleme: 24.07.2020 19:32:59
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
1986 okunma
Google News

Geçtiğimiz günlerde selülitli fotoğrafı ile magazin gündemine bomba gibi düşen sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, Instagram hesabından yeni paylaştığı bikinili fotoğrafları ile adeta eleştirilere yanıt verdi.

 

 

PEMBE BİKİNİSİYLE CESUR POZLAR VERDİ

 

Instagram hesabında 1,8 milyon takipçisi olan Duygu Özaslan, pembe bikinisiyle verdiği cesur pozları takipçilerinin beğenisine sundu. Özaslan'ın söz konusu paylaşımına 177 binden fazla beğeni ve 3 binin üzerinde yorum geldi.

 

Paylaşıma, Youtube fenomeni Mehtap Algül ve oyuncu Serel Yeleli gibi ünlü isimlerin de yorum yapması dikkatlerden kaçmadı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.