Dünyaca ünlü oyuncu ve ailesi koronavirüse yakalandı

Holywood'un en çok kazanan yıldızlarının başında gelen Dwayne Johnson, kendisi ve ailesi koronavirüse yakalandı. Yayınladığı video ile kötü haberi duyuran oyuncu "Yaşadığım en zorlayıcı şeydi" dedi.

Dünya Yayın: 03 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 03.09.2020 14:56:58
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
1287 okunma
Google News

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını Hollywood'un en kazanan ismi Dwayne Johnson'a da bulaştı. Ailesiyle virüse yakalanan oyuncu, Instagram hesabından yayınladığı video ile sevenlerini önlem alınması gerekiği konusunda uyardı.

 

"ÇOK ŞEY YAŞADIM AMA KORONA ÇOK FARKLIYMIŞ"

 

48 yaşındaki aktör, sosyal medyadan yaptığı açıklamada yaklaşık üç hafta önce yapılan test sonuçlarının pozitif çıktığını söyledi. Geçmişte Amerikan güreşi de yapan ve pek çok sakatlık atlatan Johnson, hastalık süreciyle ilgili, "Sizinle son 3 haftadır yaşadığım şeyleri paylaşmak istedim. Karım Lauren, ben ve iki kızımız coronaya yakalandık. Şunu söyleyebilirim ki, bu yaşadığım en zor şeylerden biriydi. Geçmişte pek çok şey atlattım ama corona bunların hepsinden daha farklıydı" dedi.

 

Tüm ailesinin birden hastalığa yakalanmasının kendisini sarstığını ifade eden Johnson, an itibarıyla iyileşme sürecinde olduklarını söylerken, herkesi ailesi ve kendisini koruma çağrısında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.