Dünya devi Vedat Muriç için geldi!

Fenerbahçe'nin yükselen değeri Vedat Muriç için Manchester United devreye girdi ve Kosovalı golcüyü bu akşam oynanacak Alanyaspor maçında mercek altına alacak. Fenerbahçe ise pazarlık masasına 90-100 milyon euro gibi bir rakamla oturacak.

Yayın: 16 Eylül 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 16.09.2019 09:59:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1159 okunma
Google News

Fenerbahçe'nin sezon başında Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği Vedat Muriç, Kosova Milli Takımı formasıyla Çekya ve İngiltere karşısında sergilediği performansla Avrupa kulüplerinin yeni gözdesi oldu.

 

Manchester United’ın gözlemcisi izleyecek
İngiltere maçında Tottenham’ın tribünden takip ettiği yıldız oyuncuyu bu akşam ise Alanya maçında Manchester United’ın gözlemci ekibinden Krsto Kilibarda izleyecek.

 

Rapor tutacak
Kilibarda, Alanya karşısında da gollerine devam etmek isteyen Kosovalı forvet hakkında izlenimlerini Kırmızı Şeytanlar’ın hocası Ole Gunnar Solskjaer’e iletecek.

 

90-100 milyon euro
Öte yandan Sabah gazetesi yazarı ve A Spor yorumcusu Gürcan Bilgiç, "Fenerbahçe'nin Muriqi için pazarlıklarda talep edeceği rakam 30-40 milyon euro filan değil. Bale gibi 90-100 milyon euro gibi bir rakamla masaya oturacaklar" ifadelerini kullandı.

 

İngiltere'ye zor anlar yaşatmıştı
Vedat'ı Kosova'nın İngiltere ile oynadığı özel maçta Tottenham scoutları da tribünden takip etmiş, notlarını almıştı. 25 yaşındaki futbolcu, Kosova formasıyla Euro 2020 elemelerinde 2-1 kazanılan Çekya karşılaşmasında 1 gol atarken, İngiltere’ye 5-3 kaybedilen mücadelede de 2 asist ve 1 golle oynamıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.