Dünya bu olayı konuşuyor! Ünlü komedyen katledildi

Afganistanın ünlü komedyeni Khasha lakaplı Nazar Mohammad'in, Taliban tarafından kaçırıldıktan sonra boğazı kesilerek öldürüldüğü iddia edildi.

Dünya Yayın: 28 Temmuz 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 28.07.2021 11:30:13
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
1273 okunma
Google News

Afganistan'da popüler olan komedyen Nazar Mohammadin Taliban tarafından katledildiği iddia edildi. Mohammadin geçen hafta perşembe akşamı saldırıya uğradığı ve evinden alınarak kimliği belirsiz kişilerce kaçırıldığı öne sürüldü.

 

DEFALARCA TOKATLANDI

Nazar Mohammadin idam edilmeden önce Taliban tarafından kaçırılıp tokatlandığı bir video sosyal medyada gündem olurken görüntüler büyük tepki çekti.

 

İRANLI MUHABİR PAYLAŞTI

İran International muhabiri Tajuden Soroush tarafından paylaşılan videoda elinde silah olan bir Taliban üyesinin Khashayı defalarca tokatladığı görülüyor. Soroush, "Bu video, Kandahari komedyeni Khashan'ın Taliban tarafından tutuklandığı, onu arabanın içinde tokatladığı ve sonra öldürdüğü anı gösteriyor" diye yazdı.

 

 

BİR AĞACA BAĞLI VE BOĞAZI KESİLMİŞ HALDE BULUNDU

Haber Global’in haberine göre Taliban tarafından insanları güldürmenin "haram" olduğu gerekçesiyle bir ağaca bağlanarak boğazı kesilen komedyenin, korkunç halde bulunduğu öne sürüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.