Dua Lipa'dan, örgülü bikinisiyle ayna karşısında selfie

Anwar Hadid ile aşk yaşayan şarkıcı Dua Lipa, yaptığı son paylaşımlarla dikkat çekti. Örgülü bikinisiyle ayna karşısında selfie yapan Lipa'nın paylaşımına milyonlarca beğeni geldi. Türk takipçileri ise Lipa'nın bu pozlarını, müstakbel görümcesi Bella Hadid'e benzetti.

Yaşam Yayın: 02 Temmuz 2020 - Perşembe - Güncelleme: 02.07.2020 13:01:11
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
2114 okunma
Google News

Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa, yaklaşık bir yıldır Bella ve Gigi Hadid'in erkek kardeşi Anwar Hadid ile aşk yaşıyor. Aşklarını dolu dizgin yaşayan çift, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan karantina sürecini de birlikte geçirdi ve sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dikkat çekti.

 

 

ÖRGÜLÜ BİKİNİSİYLE SELFİE YAPTI

 

Dua Lipa'nın dün akşam sosyal medya hesabından paylaştığı yeni pozları oldukça konuşuldu. Instagram'da 47 milyon 600 bin takipçisi olan ünlü şarkıcı, örgülü bikinisiyle ayna karşısında yaptığı selfie'yi takipçileriyle paylaştı. Dua Lipa'nın söz konusu paylaşımına 5 milyona yakın beğeni ve binlerce yorum geldi.

 

Türk takipçileri ise Lipa'nın bu pozlarını, müstakbel görümcesi Bella Hadid'e benzetti ve "Dua görümcesinin yolundan gidiyor" yorumunda bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.