Doktor, doktoru hastanede bıçaklayarak öldürdü!

Baltalimanı Kemik Hastanesi’nde görevli doktor Yavuz Sümter, aynı hastanede doktor olan Kaan Erol’u defalarca bıçaklayarak öldürdü. Erol’un, Sümter’e kendisinden az çalıştığı ve az hasta baktığı suçlaması yöneltince aralarında kavga çıktığı ve olayın yaşandığı tespit edildi.

Asayiş Yayın: 11 Ekim 2019 - Cuma - Güncelleme: 11.10.2019 09:47:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1236 okunma
Google News

İddialara göre, Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesinde doktor olan  Yavuz Sümter’in,(29) hastanede nöbeti vardı. Saat 05.00 sıralarında nöbeti olan  diğer Doktor Kaan Erol,(26) doktor odasına girdi. Doktor odasında karşılaşınca Kaan Erol, Yavuz Sümter’e kendisinden az çalıştığını ve az hasta baktığını söyleyince aralarında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede doktor odasında kavgaya dönüştü. Yavuz Sümter, kavga sırasında yanında taşıdığı bıçağı çıkartarak Erol’a defalarca sapladı. Ağır yaralanan Erol, meslektaşlarınca ilk müdahale yapılarak Şişli Etfal Hastanesine götürüldü ancak kurtarılamadı. Doktor Yavuz Sümter, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

 

Polisin yaptığı araştırmaya göre, Sümter hastanede devrecilik yapıldığını öne sürüyor ve istifa etmeyi düşünüyordu. Daha sonra ise bu fikrinden vazgeçerek çalışmaya devam etmişti. Olay saatinde de Erol, Sümter’i kendisinden az çalıştığı ve az baktığı yönünde suçladı. Bu suçlamayla birlikte kavga başladı ve cinayet gerçekleşti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.