Doğruya doğru, CHP AK Parti’den rol çalıyor!

Doğruya doğru, CHP AK Parti’den rol çalıyor!...

Yayın: 26 Nisan 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 26.04.2021 17:45:22
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
2109 okunma
Google News

Öncelikle, ABD Başkanı Joe Bıden’ın 1915 olaylarını “soykırım” olarak açıklamasını iki ülke arasında zaten uzun süre var olan siyasi gerginliği arttırmaktan başka bir işe yaramadığını belirtmeliyim. Bıden neticede siyasi bir figür ve tarihin onay makamı değil. Yaptığı açıklamanın tarihsel, devletimiz ve milletimiz açısından hiç bir hükmü yok. Konuyla ilgili ilk STK açıklamasını daha ilk saatlerde, yönetiminde bulunduğum Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği yaptı. Birliğin açıklamasının altına imzamı atıyorum.(Açıklamanın linkini yazının bitiminde bulabilirsiniz)

Gelelim konumuza;


Eskiden çok değil, hemen hemen bir yıl öncesine kadar siyasetin gündemini AK Parti belirler ve muhalefet onun peşinden giderdi.
Yine çok değil eskiden AK Parti yolsuzluklarla, yokluklarla ve yasaklarla mücadele ederdi, şimdi 3Y iddialarından başını kaldıramaz oldu. Mücadele bayrağını muhalefet aldı. Yine çok değil eskiden reformların, değişimlerin, adaletin ve demokratik açılımların adresi AK Parti idi, şimdi muhalefet demokratik özgürlükler diye bağırıyor. Yine çok değil eskiden AK Parti milletinin derdiyle dertlenir, sokaktaki mağdur vatandaşının omzuna elini atardı, şimdi tam tersi oldu. CHP sokaktaki mağdura el uzatır oldu.
Örnek mi?


                   //////                        //////                           //////


Alın size “128 milyar dolar nerede?” sorusu. CHP’nin dile getirdiği bu soru siyasetin değil, toplumun da yakından izlediği gündem maddesi oldu. CHP’nin afişlerle başlattığı ardından sık sık her platformda dile getirdiği soruya, AK Partili yetkililer ile devletin yetkili makamları peş peşe cevap yarışına girdiler ama nedense kamuoyu bu konuda tam tatmin olmadı.

 

Yine Ekonomi Bakanı Ruhsar Pekcan’ın eşinin ortağı olduğu şirketten dezenfektan aldığı iddiasını da CHP gündeme getirdi. Pekcan’ın bu iddiayı kabul eden yazılı açıklaması ise koltuğundan etti. Siyaseten ve devlet terbiyesi ile bağdaşmayan etik dışı hareket AK Parti’nin 19 yıllık iktidarına hiç yakışmadığı için hem parti tabanında hem de toplum nezdinde tepkiyle karşılandığı bir gerçek.

 

Yine hala gündemi meşgul eden ”AK Partili belediyeler aracılığıyla insan kaçakçılığı”olayını da ortaya çıkaran CHP oldu. Tam bir kara mizah!..


Ve yine benim de üzüldüğüm en son örnek hafta içi Düzce’den geldi.

 

Düzce’de karton toplayarak geçimini sürdüren Ramazan D. sokağa çıkma yasağının olduğu hafta sonu polis tarafından durdurulup 5 bin 600 TL para cezasına çarptırılıyor. Polise 6 aylık oğluna mama götürebilmek için sokakta karton toplamak zorunda kaldığını belirtse de, polis kanun koyucu olarak cezayı kesiyor. Tamam insani olarak cezayı kesmesini kabul edemiyoruz , eminim o cezayı keserken de baba olan polisin içi sızladı ama görevi bu. Benim asıl üzüldüğüm ve tepki gösterdiğim yer ise bundan sonrası.

 

 

 


Olay sosyal medyada dönmeye başlayınca Bursa Nilüfer CHP ilçe Başkanı Fırat Yılmaz Ramazan’a ulaşıp “Kardeş senin cezanı biz ödeyeceğiz.” diyor ve hemen parasını yatırıyor. Ve bununla da kalmayıp Ramazan’ın 6 aylık oğlunun bir yıllık mama ve bez parasını da hesabına yatırıyor ve yine bununla kalmayıp Ramazan’a Düzce’de partisi kanalıyla hemen düzenli bir iş buluyor.

 


 

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLA...

TÜRK DÜNYASI YÖRÜK TÜRKMEN BİRLİĞİ YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLA

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.