Doğru tercih için Büyükşehir yanınızda

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı noktalarına kurduğu stantlarda LGS sınavına giren gençlerin ‘doğru tercihlerle’ istedikleri okullara girebilmesi için uzman rehberlerle danışmanlık desteği veriyor. Ayrıca, yeni eğitim döneminde meslek lisesini tercih eden gençlere sağlanacak burs konusunda da bilgilendirme yapılıyor.

Yayın: 21 Temmuz 2022 - Perşembe - Güncelleme: 21.07.2022 12:42:13
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
140 okunma
Google News

Eğitime yaptığı yatırım ve desteklerle Bursa’da eğitim gören öğrencilerin hayatlarına dokunan Büyükşehir Belediyesi, lise yolundaki gençlere doğru tercih yapabilmeleri için rehberlik desteği sağladı. Kent Meydanı, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Heykel UNESCO Meydanı, Yıldırım Belediyesi bayrak alanı, Podyumpark, Mudanya BUDO İskele Meydanı, Gemlik İskele Meydanı ve Nilüfer Ahmet Taner Kışlalı Meydanı olmak üzere 8 farklı alanda gençlerin lise tercihlerine yardımcı olundu. Bunun yanında, Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan BURSKOOP marifetiyle bu yıl meslek lisesinin ilgili bölümlerini tercih eden öğrencilere verilecek bursla ilgili de öğrenciler bilgilendirildi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür ile birlikte Heykel UNESCO Meydanı’nda yer alan standı ziyaret edip, danışmanlık desteği alan öğrencilerle sohbet etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.