Meyve bahçesindeki kaçak işyeri yıkıldı

Osmangazi Belediyesi, tarım arazileri üzerindeki kaçak yapılaşmaya geçit vermiyor. Mehmet Akif Mahallesi’nde meyve bahçeleri arasında kaçak olarak inşa edildiği belirlenen işyeri, belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Bursa Yayın: 16 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 16.06.2023 12:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
64 okunma
Google News

Türkiye’nin en verimli toprakları arasında yer alan Bursa Ovası üzerindeki kaçak yapıları mercek altına alan Osmangazi Belediyesi, ruhsatsız olduğu tespit edilen yapıları tek tek yıkıyor. Tarım alanlarının korunması ve imara aykırı yapılaşmanın önüne geçmek adına örnek bir mücadele ortaya koyan Osmangazi Belediyesi, Mehmet Akif Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilen işyerini yıktı. Ruhsatsız olduğu belirlenip hakkında yıkım kararı alınan yapının yıkımı için sabah erken saatlerde bölgeye giden Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, içerisindeki malzemelerin dışarıya taşınmasının ardından işyerinin yıkımını gerçekleştirdi. İş makinesi ile gerçekleştirilen yıkımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri hususunda uyarırken, kaçağa asla izin vermeyeceklerini vurguladı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.