Dilan Çiçek Deniz: Aşı olacağım

Önceki gün Emirgan'da objektiflere yansıyan oyuncu Dilan Çiçek Deniz, muhabirlerin sorularını yanıtladı. "İnsanlara güzel bir şeyler sunmak için çalışıyoruz. Bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız" diyen Deniz, yaş sırası geldiği zaman aşı olacağını da sözlerine ekledi.

Yaşam Yayın: 01 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 01.02.2021 10:56:21
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
1366 okunma
Google News

SHOW TV'nin sevilen dizisi 'Alev Alev'de 'Rüya' karakterine hayat veren oyuncu Dilan Çiçek Deniz, önceki gün Emirgan'da rol aldığı dizinin set çıkışında görüntülendi.

 

"ÇALIŞIYORUZ"

 

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Deniz, "Set bitti. Evime gidiyorum. Pandemi sürecinde insanlar evlerinde oturuyor. Biz de onlara güzel bir şeyler sunmak için çalışıyoruz. Bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız" açıklamasını yaptı.

 

"AŞI OLACAĞIM"

 

25 yaşındaki Dilan Çiçek Deniz, yaş sırası geldiği zaman aşı olacağını ifade etti.

 

Bir süredir cemiyet hayatının isimlerinden Alihan Aloğlu ile aşk yaşayan ünlü oyuncu, ilişkisi hakkındaki sorulara ise, "Her şey yolunda. Mutluyuz" yanıtını verdi.

 

Dilan Deniz, ardından evinin yolunu tuttu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.