DEVA Partisi’nde yeni görevlendirmeler

Genel Başkan Ali Babacan’ın başkanlığında toplanan DEVA Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu’nda (GMYK) partinin 5 genel başkan yardımcılığına yeni isimlerin görevlendirilmesine karar verildi. Büyük kongrede yedek üyeliğe seçilen beş isim de GMYK asil üyeliğine getirildi.

Siyaset Yayın: 27 Temmuz 2021 - Salı - Güncelleme: 27.07.2021 11:07:50
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
3527 okunma
Google News

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nde, Genel Başkan Ali Babacan başkanlığında yapılan toplantı ile Genel Merkez Başkanlık Kurulu’nda göreve gelen yeni isimler belli oldu.

Yeni görevlendirmelere göre; Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Başkanı Yasemin Bilgel olurken, Evrim Rızvanoğlu Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı, Mehmet Emin Ekmen Halkla İlişkiler Başkanı, Candan Karlıtekin Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı, Hasan Karal Sivil Toplumla İlişkiler Başkanı oldu.

Ayrıca DEVA'daki yeni görevlendirmelerde Ahmet Burçin Yereli, Ahmet Faruk Ünsal, Ayşe Ezgi Yıldırım, Baran Deniz Bağatur ve Furkan Aydoğan ise GMYK asil üyeliğine getirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.