Demirtaş'ın rahatsızlığını Twitter'dan öğrenen HDP'den ilk açıklama!

Tutuklu bulunduğu cezaevinde rahatsızlanan Selahattin Demirtaş'ın durumunda haberdar olmadığı ortaya çıkınca oy verenler tarafından eleştiri yağmuruna tutulan HDP'den açıklama geldi.

Gündem Yayın: 03 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 03.12.2019 15:19:21
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
722 okunma
Google News

Eleştiriler sonrası ise partisinin grup toplantısında konuşan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, önceki dönem HDP Eş Genel Başkanı olan şu anda cezaevinde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ın yaşadığı sağlık problemini cezaevine giden partililerle paylaşmadığını söyledi.

 

NE OLMUŞTU?

 

Selahattin Demirtaş'ın kız kardeşi ve avukatı Aygül Demirtaş, dün Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "26 Kasım Salı günü 05.30 sıralarında müvekkilimiz ve ağabeyim Selahattin Demirtaş'ın, göğüs sıkışması ve nefes alamaması nedeniyle bilinci kapanmıştır. Uzun süre bilinci kapalı şekilde hücresindeyken kendisine ilk müdahaleyi, hücre arkadaşı Sayın Abdullah Zeydan yapmıştır" ifadelerini kullanmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.