Demet Özdemir tekne pozlarını paylaştı!

Seyahat yasaklarının kalkmasının ardından pek çok ünlü gibi soluğu tatilde alan Demet Özdemir, teknede çekilen pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Kusursuz fiziğiyle dikkat çeken oyuncunun paylaşımına adeta beğeni yağdı.

Yaşam Yayın: 16 Haziran 2020 - Salı - Güncelleme: 16.06.2020 13:12:22
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
2384 okunma
Google News

Tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Demet Özdemir, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından korunmak için kendisini evine kapanmıştı. 1 Haziran'dan itibaren seyahat yasaklarının kalkmasının ardından güzel oyuncu, pek çok ünlü gibi soluğu tatilde aldı.

 

 

Tatil için Ege'yi tercih eden Demet Özdemir, kalabalıktan uzak kalmak için yakın arkadaşlarıyla birlikte tekne kiraladı. Özdemir, tatilden karelerini de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

 

 

TEKNE POZLARINA BEĞENİ YAĞDI

 

Demet Özdemir, teknede çekildiği pozları Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Güzel oyuncunun paylaşımlarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.