Davutoğlu partisinin kuruluşunu ilan ettiği gün, ilk belediyesini aldı!

Karaman Sarıveliler Belediye Başkanı Halil Kulak, Ahmet Davutoğlu'nun partisine geçti. Kulak'ın Davutoğlu'nun partisine katılması ile Gelecek Partisi ilk belediyesini de almış oldu.

Siyaset Yayın: 13 Aralık 2019 - Cuma - Güncelleme: 13.12.2019 11:21:32
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
1243 okunma
Google News

Yeni partisi için kuruluş başvurusunu dün İçişleri Bakanlığına yapan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da Bilkent Otel'de tanıtım toplantısı düzenledi. Yeni partinin ismi "Gelecek Partisi" olarak açıklandı. Gelecek Partisi Genel Başkanı olarak ilk konuşmasını yapan Davutoğlu "Arkadaşlarımızla birlikte tarihin ve milletimizin önündeyiz. Bütün baskılara ve oluşturulmaya çalışılan korku atmosferine rağmen ülkemize müreffeh bir gelecek çizmek için bir araya geldik." dedi.

 

KURUCULAR KURULUNDA DİKKAT ÇEKEN İSİM

 

Yeni partinin ismi Gelecek Parti olarak belirlenirken; kurucular kurulunda isim listesi basına sızdı. Kurucular Kurulu'nda dikkat çeken isimler yer aldı. Bu isimlerden biri de Halil Kulak oldu.

 

İLK BELEDİYESİNİ ALDI

 

Kurucu üye Kulak, 31 Mart yerel seçimlerinde Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde bağımsız belediye başkan adayı olmuş ve sandıktan zaferle çıkmıştı. Kulak'ın Davutoğlu'nun partisine katılması ile Gelecek Partisi ilk belediyesini de almış oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.