Davutoğlu'nun partisinde sürpriz isim

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu yeni parti çalışmaları devam ediyor.

Siyaset Yayın: 04 Aralık 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 04.12.2019 10:34:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1048 okunma
Google News

Davutoğlu'nun yeni parti çalışmaları sürerken, sürpriz bir gelişme yaşandı.

 

FETÖ’cü 15 Temmuz darbe girişimi sırasında AK Parti'nin reklamcısı  eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’u kaybeden Nihal Olçok, Davutoğlu'nun partisine katıldı.

 

Nihal Olçok'un dün gerçekleştirilen Kurucular Kurulu toplantısına katıldığı öğrenildi.

 

"NEDEN BU KADAR ENDİŞE İLE KARŞILANIYOR"

 

Öte yandan, Nihal Olçok 1 Aralık günü, sosyal medya hesabından, AK Partili Binali Yıldırım'ın Davutoğlu için söylediği, "AK Parti'nin altını oymaya çalıştı, yakalanınca mağduru oynamak istedi ve Kılıçdaroğlu'nun yanına koştu. 'Duruş' diye kitap yazmış ama kendi 'Duruş'u yok Ahmet Davutoğlu'nun" sözlerine yanıt vermişti.

 

Olçok, Yıldırım'a, "İyi de sayın Binali Yıldırım ben bugüne kadar hakaret duymadım, yeni alternatifler üretilmesi neden bu kadar endişe ile karşılanıyor. AK Parti Mars’tan gelmedi nihayetinde Refahtan doğmadı mı? Halbuki sevinilmesi lazım doğum olgunlaşmanın tam karşılığıdır. Hayatın gerçekleri... Ahmet Davutoğlu" ifadelerini kullanmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.