Davutoğlu’ndan Gemlik ziyareti

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Bursa temasları kapsamında Gemlike yaptığı ziyarette, ülkenin her yerinde örgütlendiklerini belirterek, "Not ederek çözüm üretmek bizim siyasi anlayışımızdır" dedi.

Yayın: 14 Ağustos 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 14.08.2021 19:30:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
453 okunma
Google News

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Bursanın Gemlik ilçesinde, İlçe Başkanı Serap Sevim Soylu ve ilçe yöneticileri ile bir araya geldi. Davutoğlu, ziyarette ülke gündemi ve yerel sorunlara ilişkin değerlendirmelerde de bulundu.

Son dönemde yangın ve sel gibi afetlerin yaşandığını belirten Davutoğlu, ülkenin omuz omuza vermesinin, felaketlerin aşılmasında büyük önem taşıdığını söyledi.

Kentsel dönüşüm ihtiyacı olduğunu kaydeden Davutoğlu, Gemlik ilçesini doğrudan ilgilendiren deprem riski başta olmak üzere kentsel dönüşüm ihtiyacı olduğunu belirterek, "Depreme hazırlıklı olmayla ilgili yapılacak çalışmalarının ve en önemlisi Gemlik’in son dönemlerde kötü ekonomi yönetimi dolayısıyla hemen hemen her alanda esnafımızın zor durumda olduğunu biliyorum. Kötü ekonomi ve pandemi şartları birleşince Türkiye’nin her yerinde esnafımızın, çiftçimizin hayatını zorlaştıran şartlar oluştu. Gelecek Partisi olarak Türkiye’nin her yerinde örgütleniyoruz. En büyük örgütlerimizden birini Bursada kurduk" dedi.

"Not ederek çözüm üretmek bizim siyasi anlayışımızdır" diyen Davutoğlu, "Biz Gelecek Partisi olarak esnafımızın, işçilerimizin dertlerine deva olmak her sorunlarını çözüme kavuşturmak ve özellikle genç toplum kesimlerini taleplerini hayata geçirmek üzere yola çıktık" diye konuştu.

Davutoğlu, Gemlik toplantısının ardından İznike hareket etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.