Damat düğünden kaçtı, gelin başka konukla evlendi!

Yayın: 19 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 19.05.2021 15:00:06
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
655 okunma
Google News

Hindistanda bir ilginç düğün yaşandı. Uttar Pradeş eyaletine bağlı Kanpur kentinde meydana gelen olayda gelin, damadın ortadan kaybolmasıyla damat tarafından biriyle evlendi.

Hindistanda cuma günü düzenlenen bir düğünde sıradışı bir olay yaşandı.

Geleneklere göre, düğün törenininde gelinle damadın birbirine çelenk vermesinin ardından asıl seremoni başlıyor. Ancak isimleri açıklanmayan çiftin düğününde damadın, çelenk töreninden sonra ortadan kaybolduğu, her iki ailenin de uzun süre damadı aramasına karşın, hiçbir yerde bulunamadığı ifade edildi. Bunun ardından gelinin ailesi, damadın bilerek kaçtığı sonucuna vardı.

Yaşananlar yüzünden ağlamaya başlayan gelinin perişan halini gören bir konuk, gelinin törendeki "uygun bir erkekle" evlenebileceği önerisinde bulundu. Bu fikri beğenen aile, damadın tarafından bir konuk seçti. Seçilen kişinin ailesi de kabul edince düğün devam etti. Öte yandan gelin tarafı daha sonra polise şikayette bulundu.

Müfettiş Shesh Narain Pandey; "İki taraf da bu konuyla ilgili bize geldi. Gelin tarafı, damada ve onun ailesine karşı uygun bir işlem yapılması yönünde şikayette bulunurken, damadın babası oğlunun bulunması için polisten yardım istedi." açıklamasında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.