Damadını sokak ortasında gözünü kırpmadan öldürdü! Cinayet anı kamerada

İstanbul Kartal'da yaşanan olayda, iddiaya göre boşandığı eşi ve ailesi tarafından çocuğu kendisine gösterilmeyen Adnan Yılmaz, çocuğunu görmek için eski kayınpederinin evine gidince aralarında tartışma yaşandı. Çıkan tartışmada kayınpeder, eski damadını bıçaklayarak ölümüne sebep oldu. Olaya ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Asayiş Yayın: 24 Haziran 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 24.06.2020 10:44:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2272 okunma
Google News

 

İstanbul Kartal’da geçtiğimiz aylarda yaşanan olayda, iddiaya göre Adnan Yılmaz, öğretmen olan eşinden boşandı. Fakat boşanmanın ardından iddiaya göre eski eşi ve ailesi Yılmaz’a çocuğunu göstermedi. Eşiyle beraber olan çocuğuyla bir süre ayrı kalan Adnan Yılmaz, eksi kayınpederinin kendisine çocuğunu göstereceğini söylemesi üzerine bir akşam iş çıkışında kayınpederinin evine gitti.

 

KAYINPEDERİ TUTUKLANDI

 

O sırada Yılmaz ile eski kayınpederi ve kayınvalidesi arasında tartışma yaşandı. Çıkan tartışmada kayınpeder, eski damadını bıçaklayarak ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan Yılmaz’ın beyin ölümü gerçekleşti. Ailesi, Yılmaz’ın organlarını bağışladı. Eski damadını öldüren kayınpederin ise olaydan sonra tutuklandığı öğrenildi.

 

CİNAYET ANI KAMERADA

 

Öte yandan, Adnan Yılmaz’ın eski kayınpederi tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde eski damat ile kayınpeder sokak ortasında kavga ediyor. Adnan Yılmaz'ın kayınpederini yere yatırarak vurduğu görülüyor. Damat ile kayınpederi vatandaşlar ayırıyor.

 

BIÇAK DARBESİYLE YERE DÜŞÜYOR

 

Kavga sonrası kayınpeder ilk önce aracına yöneliyor daha sonra ise eski damadı ile yine tartışmaya başlıyor. Tartışma esnasında kayınpeder elindeki bıçağı Adnan Yılmaz'a savuruyor. Aldığı bıçak darbeleriyle Adnan Yılmaz yere düşüyor. Bıçaklanan Adnan Yılmaz, yerde yaralı halde yatarken olay yerine ambulans geldiği görülüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.