Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Dimdik ayaktayız!'

Partisinin Gümüşhane İl Danışma Toplantısı'na telefonla bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hiç endişeniz olmasın biz dimdik ayaktayız" dedi.

Gündem Yayın: 20 Kasım 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 20.11.2021 17:34:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
394 okunma
Google News

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gümüşhane İl Danışma Toplantısı'na telefonla bağlanarak partililere hitap etti.


AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş, Belediye Başkanı Ercan Çimen ve AK Parti İl Başkanı Av.Celalettin Köse’nin konuşmalarının ardından alkışlarla kürsüye gelen Yıldırım, konuşmasına başlamadan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak Gümüşhane’de olduğu bilgisini verdi telefonunu mikrofona tutarak Erdoğan’ın salonda bulunan vatandaşlara seslenmesini sağladı.


Konuşması sık sık sloganlarla bölünen Cumhurbaşkanı Erdoğan, danışma meclisi toplantısının hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Gerek ana kademe gerek kadın kollarımız, gerek gençlik kollarımız olarak danışma meclisi toplantılarının önemini zaten çok iyi biliyorsunuz. Şu anda yaklaşık 1,5 yılın kaldığı seçimler öncesinde bu toplantılarının ne kadar önemli olduğu malumunuz. Hele hele Gümüşhane’miz için bu çok çok farklılık arz ediyor. Şimdi de inşallah Gümüşhane Bayburt Havalimanının yapılışı ile Gümüşhane Bayburt çok daha önemli hale gelecek. Hiç endişeniz olmasın biz dimdik ayaktayız. Gümüşhane’mizi ayakta tutun, yeter ki Gümüşhane’mizi her zaman olduğu gibi müstesna bir şekilde 2023’e hazırlayın” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.