Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bursa'ya yeni metro hattı müjdesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimat verdiğini belirterek, "Emek-Şehir Hastanesi metrosunu Ulaştırma Bakanlığı yapacak'dedi.

Yayın: 26 Kasım 2019 - Salı - Güncelleme: 26.11.2019 11:15:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2376 okunma
Google News

Ulaşımla alakalı eksiklerin ne olduğunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a fırsat buldukça ifade ettiğini hatırlatan Başkan Aktaş, Emek hattının Şehir Hastanesi’ne uzatılması, T2 hattı ve Acemler'den Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bilgisi olduğunu açıkladı.

 

Emek hattının Şehir Hastanesi'ne bağlanmasıyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ulaştırma Bakanına talimat verdiğini dile getiren Başkan Aktaş, “Emek Şehir Hastanesi hattımız bizim için çok çok önemli. Hattın Şehir Hastanesi’ne ulaştırılması hem hızlı tren hem de Şehir Hastanesi'ne ulaşmak bizim için değerli. Kilit konulardan birisi yine Acemler. Stadyumla ilgili bir viyadüğü bağladık. İkinci viyadüğü Mart Nisan ayında bağlayacağız.

 

Acemler direksiyonel kol uygulaması, yan yolların genişletilmesi konusunu da 2020 başında yapacağımız ihaleyle bu sorunu da ortadan kaldırmış olacağız. Aynı şekilde T2 hattının feshi bitmedi. Son 5-10 gün. Geldiğimden beri sağı, solu, yolu toparladık. Mevcut hatta entegre etmek istiyoruz. Adam 1,5 senedir çivi çakmıyor. Onu da süreci başlattık. Yasal süreler var. Bunları takip etmek zorundayız” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.