Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anıtkabir'de 2023 vurgusu

Türkiye Cumhuriyetinin 98. yılı kutlamaları kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabirde Atanın huzuruna çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir Özel Defterine yazdığı mesajda 2023 hedefleri vurgusu yaptı.

Yayın: 29 Ekim 2021 - Cuma - Güncelleme: 29.10.2021 11:30:13
Editör -
Okuma Süresi: 30 sn.
709 okunma
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki devlet erkanı, Anıtkabir'de Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıktı. Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri'ne yazdığı "Aziz Atatürk" hitabıyla mesajını okudu.

"Cumhuriyetimizi her alanda güçlendirmek, dünyanın en güçlü 10 ekonomisinden biri yapmak için gece gündüz çalışıyoruz" diyen Erdoğan, deftere, "Şanlı tarihi zaferlerle dolu bir milletin mensubu olarak Cumhuriyetimizi 2023 hedefleri ile buluşturmakta kararlıyız, ruhun şad olsun" mesajlarını verdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.