Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Adil Öksüz' sorusuna çok konuşulacak yanıt

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, "FETÖ imamı Adil Öksüz'ün yerini biliyoruz" sözleri ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Operasyonla karga tulumba alınıp gelinir mi, görürüz." açıklamasında bulundu.

Gündem Yayın: 03 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 03.12.2019 09:41:27
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
1024 okunma
Google News

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı bir canlı yayında FETÖ firarisi Adil Öksüz'ün yerini bildiklerini ifade etmişti.

 

Soylu'nun açıklamaları gündem olurken, Soylu'nun bu açıklamalarının sorulduğu Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Bakanımızın ifadesi aslında bu haddini bilmez kendini bilmez malum kişi bu ülkeden kaçmıştır ama sürekli olarak gittiği ülkelerin yönetimlerince koruma altına alınmıştır. Belçika'ya Almanya'ya kaçıyor vs... Buna benzer yüzlerce terörist buralarda yaşıyor. Bunların hepsini istedik, adreslerini vererek ama bu teröristleri yönetimler bize teslim etmediler. Edenler var, onları açıklıyoruz. İçişleri Bakanlığımız yapılacak operasyonla karga tulumba alır gelir mi o farklı konu. Onu zamanla göreceğiz." açıklamasında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.