Çukur dizisine sürpriz isim

Yer aldığı projelerdeki başarısıyla tanınan yakışıklı oyuncu Barış Arduç, Ay Yapım imzalı, Show TV'de ekranlara gelen fenomen dizi Çukur'a dahil oluyor. Arduç, dizide Çağatay'ın kardeşi rolünü oynayacak.

Yaşam Yayın: 09 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 09.03.2020 15:26:08
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
1223 okunma
Google News

Bir dönem Star TV ekranlarında yayınlanan Kiralık Aşk dizisindeki rolüyle yıldızı parlayan Barış Arduç, her bölümü takipçileri tarafından heyecanla beklenen Çukur'un oyuncu kadrosuna katıldı.

 

ÇAĞATAY'IN KARDEŞİNİ OYNAYACAK

 

Üç sezondur hem reytinglerde hem de sosyal medyada adını zirveye yazdıran ve gerek senaryosu gerekse imza attığı sosyal sorumluluk projeleriyle dikkatleri üstüne çeken 'Çukur'un kadrosuna katılan Barış Arduç bundan önceki rollerinden çok farklı bir karakterle seyircinin karşısına çıkacak. Başarılı oyuncu Koçovalılar'ın büyük düşmanı Çağatay Erdenet'in küçük kardeşi olarak hikayeye dahil olacak. Arık Böke Erdenet'in gelmesi ailede kartların yeniden dağıtılmasına yol açacak.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.