Cristiano Ronaldo Türkiye'ye geliyor!

Avrupa'da corona virüs nedeniyle en çok can kaybı yaşanan ülke olan İtalya'da ölü sayısı 22 binin üzerine çıkarken corona virüs rastlanan insan sayısı 200 bine yaklaştı.

Yayın: 17 Nisan 2020 - Cuma - Güncelleme: 17.04.2020 09:45:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1173 okunma
Google News

Virüsün merkez üstü olan ve uzun bir zamandır zor günler geçiren İtalya'da sokağa çıkma yasağı son olarak Mayıs ayına kadar uzatılmıştı.

 

Çizme, virüsten en fazla etkilenen ülkelerin başında gelirken, Serie A'nın durumu da merak konusuydu.

 

ORGANİZASYON İÇİN PLAN BELİRLENDİ 

 

Ligin farklı ülkelerde oynanmasını kararlaştıran Serie A'da yönetim, ilk olarak bu organizasyon için planını belirledi...

 

Corona virüsünün Avrupa'da en çok vurduğu ülke olan ve adeta hayatın durduğu İtalya'da Türkiye'yi çok yakından ilgilendiren sürpriz bir plan gündeme geldi.

 

TARTIŞMA BÜYÜYECEK 

 

Sponsorların "Lig oynansın" baskısı nedeniyle çözüm yolu arayan İtalya Futbol Federasyonu, Serie A'da kalan maçların başka bir ülkede oynanmasını tartışmaya açtı.

 

Sabah'ta yer alan habere göre; Plana göre, İtalya dışında bir şehir veya bölge belirlenecek ve tüm takımlar oraya götürülecek. Her takım bir otele yerleşecek. Her futbolcuya bir oda verilecek.

 

EN UYGUNU ANTALYA 

 

Antalya nizami saha sayısının günde 20 resmi maça kadar izin vermesi nedeniyle öne çıktı. Eğer İtalyan federasyonu planı onaylar, takımlar kabul eder ve Türkiye'den izin çıkarsa Antalya'ya yıldız yağacak.

 

2000 TAKIM GELEBİLİYOR 

 

Antalya 628 bin yatak kapasitesine ve 3 büyük stada sahip. 200 idman sahası var ve hepsi FIFA standartlarına uygun. Bir dönemde yaklaşık 2 bin takım ocak ayında kamp için gelebiliyor

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.