Çöp karıştırıp vicdanları sömürüyorlar! Bir saatte yüzlerce lira kazanç

İstanbul’da içi yemek artıklarıyla dolu çöp poşetini kalabalık noktalarda yere sererek gün boyu karıştıran dilenciler, duygu sömürüsüyle bir saatte yüzlerce lira elde ediyor. Çevreden geçenlerin duygularını istismar eden dilencilerin o anları fotoğraf karelerine yansıdı.

Yayın: 03 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 03.09.2020 12:56:17
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
751 okunma
Google News

 

İstanbul Eminönü, Galata ve Sirkeci'de vatandaşların duygularını istismar ederek dilenmeye çalışan kişiler fotoğraf karelerine yansıdı. 5 farklı gurup halinde aynı taktiği kullanan dilenciler yerli ve yabancı turistin uğrak noktası olan Eminönü'nde, farklı yöntemlerle insanlardan para topluyor.

 

Yemek artıklarını karıştırıyormuş gibi yapıyorlar

 

Gün boyu önlerindeki poşetten yemek artıklarını topluyormuş gibi yapan dilenciler vatandaşların da duygularını istismar ediyor. Dilenciler zaman zaman yere serdikleri yemek artıklarını toplayıp yer değiştirdiği de fotoğraflara yansıdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.