Çıplaklar kampı, koronavirüs salgının yeni merkezi oldu!

Fransa'da eş değiştirme partileriyle ünlü çıplaklar kampı Cap d'Agde'de koronavirüs vakalarında patlama yaşanırken, yetkililer ikinci dalga konusunda uyarı üstüne uyarıda bulunuyor.

Dünya Yayın: 25 Ağustos 2020 - Salı - Güncelleme: 25.08.2020 11:37:21
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2052 okunma
Google News

2020 yılını kabus gibi yaşatan koronavirüs salgını dünyaya diz çöktürmeye devam ediyor. Birinci dalgası kontrol altına alınamamışken ölümcül salgının ikinci dalgası büyük endişe yarattı. Fransa başta olmak üzere Avrupa'daki pek çok ülkede ikinci virüs dalgası paniği yaşanıyor.

 

Dünyanın en kalabalık nüdist merkezi Cap d'Agde'de yaklaşık 100 kişinin koronavirüs pozitif çıkması ve eve dönen 50 kişinin hastalanması, Fransa'daki vakaların artması eğilimine tuz biber ekti.

 

Sağlık yetkilileri 'çıplaklar kentinde' maske takmak dahil tüm sosyal mesafe kurallarına uyulması yönünde uyarı yayımladı.

 

Fransa'nın Akdeniz kıyısında bulunan ve natüristlerin tercih ettiği Cap d'Agde tatil beldesinde artan Kovid-19 vakaları nedeniyle alarm verildi.

 

Ülkenin, çıplak dolaşmanın yasal olduğu güney kenti Cap d'Agde'de maske takan en az 95 nüdistin koronavirüs testinin pozitif çıkması, ikinci dalga korkusunu zirveye çıkardı.

 

Fransız sağlık yetkilileri pazar günü yaptıkları açıklamada natüristlerin uğrak yeri olan Cap d'Agde kasabasında yaklaşık 100 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını belirterek salgını "çok endişe verici" diye niteledi.

 

Yerel sağlık yetkilileri pazartesi günü 38 kişinin, çarşamba günü de 57 kişinin daha testinin pozitif çıktığını açıkladı. Montpellier'in güneyine düşen çıplaklar kentinde bu hafta yeni koronavirüs testi sonuçlarının açıklanacak olmasıyla vaka sayısını daha da artmasından endişe ediliyor.

 

Yetkililer koronavirüsün natürisler arasındaki bulaşma oranının kasabada yaşayanlara kıyasla 4 kat daha fazla olduğunu da vurguladı.

 

20 Temmuz'da tüm kapalı alanlarda maske takmanın zorunlu hale geldiği Fransa'da, yetkililer, dünyaca ünlü nüdist merkezinde Kovid-19 salgınının baş gösterdiği, bunun çok endişe verici olduğu yönünde uyarılar yaptı. Kasabada kalıp evlerine dönen 50 tatilcinin de koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyuran sağlık yetkilileri gelecek hafta daha fazla testin sonucunun açıklanacağını ekledi.

 

İsteyen herkesin her yerinde kıyafetsiz dolaşabilmesi kadar eş değiştirme partileriyle de ünlü Cap d'Agde'ın sakinleri ve ziyaretçileri için maske takmak dahil tüm sosyal mesafe kurallarına uymaları yönünde uyarı yayımlandı.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.