Çıplak poz verdim diye anne olmaya hakkım yok mu?

Adını, İngiliz tabloid gazetelerinde "üçüncü sayfa güzeli" olarak duyuran İngiliz model ve TV yıldızı Rhian Sugden, anne olabilmek için canını dişine taktı.

Dünya Yayın: 16 Kasım 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 16.11.2019 11:48:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2037 okunma
Google News

Bir yandan tüp bebek tedavisinde yaşadığı aksiliklerle savaşmak zorunda kalan Sugden bir yandan da sosyal medya üzerinden "Anne olmayı hak etmedin, çünkü geçmişte yarı çıplak pozlar verdin" diyerek kendisini eleştirenlerle mücadele ediyor.

 

33 yaşındaki Sugden, Instagram hesabından paylaştığı videoda "Anne olamazsın; çünkü bunu hak etmedin. Bu, geçmişte yaptıklarının bedeli" diyerek saldıranlara yanıt verdi. Sugden videonun bazı bölümlerinde konuşurken gözyaşlarını tutamadı.

 

Olivier Mellor ile Kalkan'da düzenlenen bir törenle evlenen, balayını da orada geçiren Sugden ilk tüp bebek denemesinde başarısız oldu.

 

İkinci kez tedaviye başlayacağı gün de internetteki bazı kullanıcıların "anne olmayı hak etmedin" şeklindeki saldırılarına maruz kaldı.

 

Sugden videoda, hem kendi tüp bebek serüvenini anlatmak hem de böyle bir tedavi planlayan kadınlara yol göstermek amacıyla bir blog hazırladığını belirterek "Ama blog yazımın altında korkunç yorumlar vardı" dedi.

 

Sugden sözlerini şöyle sürdürdü: "Bazıları benim anneliğe hakkım olmadığını, çünkü geçmişte "üçüncü sayfa güzeli" olduğumu yazmış. Bazıları da çocuklarım olsa bile bir gün benim geçmişte yaptığım bu iş yüzünden alaylara maruz kalacağını belirtmiş."

 

Geçmişte fiziksel görüntüsü yüzünden bu tür saldırılara maruz kaldığını belirten Sugden "Ama bu saldırının yepyeni bir türü" dedi.

 

Rhian Sugden "İnsanlar bizim de "gerçek insan" olduğumuzu unutuyorlar. Ben yaşadıklarımı yazdığım bloğumu para için hazırlamıyorum. Yazmayı seviyorum ve oraya yazdıklarımda birkaç insana yardımcı oldum" dedi.

 

İngiliz model Rhian Sugden, Antalya'dan vazgeçemiyor. Kaş ve Kalkan ilçelerine kendi deyimiyle "aşık olan" Sugden, sık sık tatile geliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.