CHP’li belediyelere yakın markaj

CHP Genel Merkezi, partili belediyelerin çalışmalarını yakından takip ediyor. Çalıştayları rutin hale getirecek olan CHP, belediyelerin tüm yatırım ve ihale süreçleri konusunda da Genel Merkezi bilgilendirme talimatı verdi.

Siyaset Yayın: 23 Haziran 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 23.06.2021 12:30:20
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
1795 okunma
Google News

Belediye başkanları Gaziantep'in ardından Antalya'da buluşacak. Bazı çalıştaylar sadece büyükşehir belediye başkanlarının katılımı ile yapılacak. CHPli 11 büyükşehir belediye başkanı Ağustos ayında Antalya’da bir araya gelecek. Bir sonraki toplantı tüm belediye başkanlarının katılımı ile Kıbrısta yapılacak.

 

 

KILIÇDAROĞLU'NDAN TALİMAT

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, belediyelerin tüm yatırım ve ihale süreçleri konusunda genel merkezi bilgilendirmeleri istedi. Kılıçdaroğlu, yerelde tarımın desteklenmesi için de belediyelerden proje istedi. Yerelde tarımın desteklenmesi ile istihdamın arttırılması hedeflenecek. Belediyelerin 3 yıllık projeleri de önümüzdeki çalıştaylarda ele alınacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.