CHP'li belediye başkanının mezarlık ziyaret fotoğrafı tepki çekti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in babasının mezarını ziyaret ederken kendisinin şemsiye altında durması korumasının ise yağan yağmur nedeniyle sırılsıklam olması sosyal medyada tepki çekti.

Yayın: 23 Mayıs 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 23.05.2020 19:40:03
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
1543 okunma
Google News

Muhittin Böcek'in dün Twitter sayfasından paylaştığı fotoğrafta yer alan bir detay sosyal medyada tepki çekti.

 

KENDİSİ ŞEMSİYE ALTINDA KORUMASI YAĞMUR ALTINDA

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, dün anne ve babası ile vefat eden aile üyelerinin kabrini ziyaret etti. O esnada çekilen fotoğrafları ise "Onlara layık bir evlat olmaya,bağrında yattıkları bu kente en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğim.Hem canım annem ve babama,hem de sokağa çıkma yasağı nedeniyle bu bayram yakınlarını ziyaret edemeyecek hemşehrilerimiz adına,ahirete intikal etmiş herkese bugünden dua ettik" notuyla paylaştı.

 

Ancak Böcek'in babasının mezarı başında çekilen fotoğrafında kendisine şemsiye tutan korumasının yağan yağmurla özellikle omuzlarının sırılsıklam olması sosyal medyada tepki topladı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.