CHP'li başkandan skandal sözler! Koronadan ölenlerin çoğunun bir ayağı çukurdaydı

Kentteki yerel basın temsilcileri ile bir araya gelen Bolu Belediye Başkan Tanju Özcan, koronadan ölenlerin yaş ortalamasına vurgu yapmak isterken "Ölenlerin büyük çoğunluğu bir ayağı çukurda olan insanlardı" şeklinde bir ifade kullandı.

Gündem Yayın: 12 Eylül 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 12.09.2020 12:13:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
856 okunma
Google News

Bolu Belediye Başkan Tanju Özcan'ın ildeki korona vakalarını değerlendirdiği toplantıda "Ölenlerin çok büyük çoğunluğu bir ayağı çukurda olan insanlardı" ifadelerini kullandı. Özcan'ın bu sözleri büyük tepki çekti.

 

Bolu'daki yerel basının temsilcileri ile önceki gün bir araya gelen Tanju Özcan, yapmış olduğu çıkışla koronadan yakınlarını kaybedenlerin acılarını tazeledi. Gazetecilerin, "Koronavirüsten dolayı hayatını kaybeden insanların defin işlerini mezarlık işleri müdürlüğü yapıyor. Kaç kişi defnedildiğine dair bir rakam paylaşabilir misiniz?" sorusu üzerine Özcan "Son olarak bir rakam alamadım ama herhalde valiliğin mi bir açıklaması vardı. Yerel basında okudum 40 civarında diye" şeklinde konuştu.

 

"ÖLENLERİN ÇOĞU BİR AYAĞI ÇUKURDA OLAN İNSANLARDI"

 

Açıklamasının devamında koronadan yaşamını yitirenlerin yaş ortalamasına vurgu yapmak isteyen Özcan, "Yani şöyle söyleyeyim ölenlere baktığınızda, büyük bir çoğunluğu başka hastalıktan muzdarip olan, yaşı da oldukça ileri yaşta olan kişiler. Yani ölenlerin büyük çoğunluğu bir ayağı çukurda olan insanlardı" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.