CHP istiyor diye seçim olur mu?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu neden erken seçim istiyor? Bu açıklamayı neden yaptı?

Yayın: 14 Ekim 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 14.10.2020 11:23:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1533 okunma
Google News

Dünkü yazımda da vardı. Anketlere baktığımızda partisinin durumu stabil. Diğer  mevcut partilerin durumu da İYİ Parti’nin dışında pek iç açıcı değil. Yeni kurulan partiler deseniz yüzde 1’in altından çıkamıyorlar ki, işte burası pek inandırıcı gelmiyor. Çünkü, benim edindiğim izlenim sahada teşkilat düzeyinde aktif olamasalar da, genel başkanları düzeyinde hele ki Ali Babacan ismi belli bir yaş ve iş dünyası üzerinde fazlasıyla ağırlığını hissettiriyor.

 

Peki CHP istiyor diye erken seçim olur mu?

 

Hepimiz biliyoruz ki CHP istiyor diye seçim olmuyor. Ancak MHP isterse durum başka…

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu anladığım kadarıyla, erken seçim talebini erken seçim olsun diye içtenlikle istemiyor. Siyaseten istiyor.

 

Amacı MHP üzerinden AK Parti’yi köşeye sıkıştırmak.

 

Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki;

 

Mesleki tecrübelerimden gördüğüm üzere, bu ülkede erken seçim bir kere dillendirilmeye başlandı ise, mümkünatı yok o seçim er geç oluyor.

 

Zaten Ankaralı gazetecilerde havada böyle bir kokuyu almaya başladıklarını söylüyorlar

 

Yani artık geri dönüşü yok.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.