Ceren Bozoğlu, cesur pozlarıyla takipçilerini kızdırdı

Yıllar önce rol aldığı O Hayat Benim dizisindeki rolü için kilo alan ve sonra tüm kilolarından kurtulan oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu'nun sosyal medya hesabından yayınladığı cesur pozları takipçilerini kızdırdı.

Yaşam Yayın: 27 Kasım 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 27.11.2019 12:50:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3060 okunma
Google News

Başarılı oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, 2014 yılında yayın hayatına başlayan O Hayat Benim dizisinde Nuran karakterine hayat verdi. Rolü için kilo alan Bozoğlu, diziden ayrıldıktan sonra 100 kilodan 52 kiloya kadar düştü. Fit vücuduyla göz kamaştıran Bozoğlu, sosyal medya hesabından cesur pozlarını paylaşınca tepkilerin odağı oldu.

 

 

BACAK POZLARINI PAYLAŞTI

 

2016 yılında mide ameliyatı olarak fazla kilolarından kurtulan 45 yaşındaki Bozoğlu, Instagram hesabından paylaştığı pozlar takipçilerini kızdırdı. Filo çorap, mayo ve topuklu ayakkabı kombiniyle poz veren Yeşim Ceren Bozoğlu, bu fotoğraflarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

 

 

TAKİPÇİLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ

 

Oyuncunun bu pozları ise takipçilerini ikiye böldü. Bir kısım Bozoğlu'nun pozlarına hayran kalırken bir kısım da "Bu pozlar size yakışmadı" yorumunu yaptı.

 

EBRU POLAT'I ÖZENDİRDİ

 

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun pozları takipçilerinin yanı sıra ünlü isimlerin de dikkatini çekti. Şarkıcı Ebru Polat, oyuncunun pozlarına "Çok seksi ve çok özendim" yorumunu yaptı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.