Cennet Cankılıç yazdı: Esefle değil şiddetle kınıyorum

Yayın: 19 Ekim 2021 - Salı - Güncelleme: 19.10.2021 09:53:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
813 okunma
Google News

Aslında bu düğünün etkisinden kurtulamadığım için hemen sıcağı sıcağına yazmayı düşünmüyordum ama Barış Yarkadaş’ın gazetecilik kisvesi altında, sırf AK Parti’yi itibarsızlaştırma çabasıyla zaten yürekleri yanmış iki çiftin tüm ihtişamdan ve gösterişten uzak sade nikah  cemiyetlerinin “lüks ve şatafat “ iddiasıyla yalan algıya maruz bırakılmasına üzüldüğüm için yazıyorum.

Cumartesi günü Dinçer Akyel, Ercan Yenice ve İbrahim Beşen’le beraber Ankara’da, siyaseten birlikte yol yürümenin çok ötesinde sevdiğimiz, saydığımız ve 3 ay önce Allah’ın rahmetine kavuşan yakın arkadaşımız AK Parti 24. dönem Bursa Milletvekili Ali Koyuncu’nun oğlu Sefa’nın Dış işleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun kızı Eylül İrem’le hayatını birleştirdiği nikah cemiyetine katıldık.

Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi’nde gerçekleşen nikahta bizim dışımızda Bursa’dan AK Parti ve iş dünyasından pek çok tanınmış isim de vardı. En başta Ali Koyuncu’nun ağabeyi ve çok sevdiği, saydığı eski Bakan Faruk Çelik ki, kendisi aynı zamanda çiftlerin dünür başı olduğu için “Alim’in emaneti “dediği Sefa’nın nikah şahidi idi...

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.