Cennet Cankılıç yazdı: Başkan Gürkan'ın ilk danışma meclisi nasıldı?

Ritimhaber.com yazarı Cennet Cankılıç, Türkiye'de ilk kez interaktif olarak Bursa'da gerçekleştirilen AK Parti Danışma Meclisi'nden izlenimlerini paylaştı.

Yayın: 26 Eylül 2021 - Pazar - Güncelleme: 26.09.2021 23:05:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
919 okunma
Google News

AK Parti uzun süredir ki bunda pandeminin etkisi büyük, danışma meclislerini yapmıyordu. Bir ay önce ilçelerle başlayan sürecin sonunda AK Parti il başkanlığı danışma meclisini topladı. Cumartesi günü  Merinos AKKM'de yapılan İl danışma  pek çok ilki ve yeniliği de beraberinde getirmesi anlamında  öncekilerden çok farklı  olarak dikkat çekti.

AK Parti teşkilatlarını taban ve tavanla buluşturan bu toplantı öncelikle İl Başkanı Davut Gürkan'ın ilk başkanlık yaptığı bir Meclis idi.

İkincisi, bu meclis Türkiye’nin ilk interaktif danışma meclisi olarak siyasi tarihe geçti. Yani, teşkilat mensupları kendilerini bir dijital organizasyonun içinde aktör olarak bulmanın şokunu yaşadılar.

 Şöyle ki;

Resmi kayıtlara göre salona 1083 teşkilat mensubu katıldı. Gerçi katılımcı sayısı bundan fazla idi çünkü konuklar da vardı. Bu rakamı da nereden tespit ettiler derseniz, çünkü kapıdan girişte partililere içinde karekod olan bir kimlik kartı verdiler.  

Partililer önce ellerindeki karekod uygulamasının icraat tanıtımı olduğunu sandılar. Ancak İl Başkanı Davut Gürkan sahneye çıkıp da konuşmaya başlayınca durumu kavradılar. Başkan Gürkan, uygulamanın her iki cep telefonlarına yani Android ve IOS’da uygun olarak tasarlandığını belirtip, özel uygulama şifresiyle indirmelerini istedi.

 Ardından da "Görevli arkadaşlarımız sizlere bu konuda yardımcı olacaklaradır" diyerek anlık kargaşayı önledi.

 Ve başladı interaktif sunumuna:...

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.