Cem Yılmaz'dan, sağlık durumunu soran muhabirlere sert tepki!

Gergin tavırlarıyla her daim adından söz ettiren Cem Yılmaz, estetik merkezinden çıkarken görüntülendi. Yanına gelen basın mensuplarıyla sohbet etmek istemeyen Yılmaz, "Diş hekiminden çıktım, evet çocuk aldırdım yani" diyerek tersledi.

Yaşam Yayın: 04 Aralık 2020 - Cuma - Güncelleme: 04.12.2020 14:13:30
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
1056 okunma
Google News

Özel hayatıyla magazin gündeminden hiç düşmeyen ünlü komedyen Cem Yılmaz, önceki gün Nişantaşı'nda özel bir sağlık kliniğinden çıkarken görüntülendi.

 

"ÇOCUK ALDIRDIM"

 

Karşısında basın mensuplarını görünce gerilen komedyen, sağlık durumuyla ilgili sorulara "Sağlık durumum iyi kardeşim merak etmeyin. Diş hekiminden çıktım. Evet, çocuk aldırdım yani" diyerek muhabirleri tersledi.

 

SERENAY'DAN SONRA ADI SAADET'LE ANILDI

 

47 yaşındaki Cem Yılmaz, 29 yaşındaki Serenay Sarıkaya ile uzun süre aşk yaşadı. Ancak çift, kısa bir süre önce ani bir kararla ilişkilerini noktaladı. Yılmaz'ın adı bir arada kendisinden 17 yaş küçük olan sunucu Saadet Özsırkıntı ile birlikte olduğu ileri sürüldü. Ancak ikili, haklarında çıkan aşk haberlerini yalanladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.