Canlı yayında duygusal anlar! Koronavirüs hastası annesine hemşire sayesinde veda etti

Michelle Bennett koronavirüs hastası annesine ölmeden önce veda edebileceğini düşünmemişti. Ancak bir hemşire hayalini gerçekleştirdi. CNN International'da olayı anlatan hemşirenin sözleri karşısında duygusal anlar yaşayan spiker de gözyaşlarını tutamadı.

Dünya Yayın: 31 Mart 2020 - Salı - Güncelleme: 31.03.2020 10:46:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1156 okunma
Google News

ABD'deki birçok aile gibi Michelle Bennett'e de, koronavirüs hastası 75 yaşındaki annesi Carolann Christine Gann ile aynı yerde olamayacağı söylendi.

 

CNN International yayınına katılan Bennzett o anları "Orada olamamak, annemin elini tutamamak... Çok çaresiz bir duygu, öylesine sinirli ve çaresiz hissetmekten geçen günleri hatırlıyorum" diyerek anlatıyor... 

 

Ancak Washington'daki hastanede görevli bir hemşire, Bennett'in annesine vedasını sağlamak için büyük bir sorumluluk aldı. CNN'e konuşan Bennett bir hemşirenin onu kişisel cep telefonundan aradığını ve annesinin nefes almasının değiştiğini ve muhtemelen daha fazla yaşayamayacağını söyledi.

 

 

Bennett'e "Telefonu yüzüne tutacağım, böylece onu sevdiğini söyleyebilirsin ve vedalaşabilirsin" diyen hemşire "Yalnız olmayacak, sonuna kadar onunla kalacağız" diyerek de kadını rahatlatmaya çalıştı. Günün sonunda Bennett hasta annesiyle FaceTime üzerinden konuştu ve vedalaştı... 

 

Annesine "Seni çok seviyorum" dediğini belirten Bennett annesi ile son dönemlerde tartışmalar yaşadıklarını, hemşire sayesinde ona kendisini affettiğini belirttiğini de söyledi. 

 

Bennett annesi ile son anlarını anlatırken CNN spikeri ise gözyaşlarını tutamadı.

 

Spiker, "Kendi öz annem bile değil ancak kalbim seninle birlikte sıkıştı, çok üzgünüm" dedi. O duygusal anlar canlı yayına böyle yansıdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.