Can ve Diletta 5 gün boyunca otele kapanmış!

Reklam çekimi için gittiği İtalya'da aşkı bulan Can Yaman'ın, güzel spiker Diletta Leotta ile sarmaş dolaş pozları gündeme bomba gibi düşmüştü.

Yaşam Yayın: 13 Ocak 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 13.01.2021 11:34:48
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
1605 okunma
Google News

Avrupa medyasını sarsan sürpriz ilişkide bir yeni detay daha ortaya çıktı. İkilinin Roma'nın merkezindeki bir otelde 5 gün boyunca birlikte kaldıkları belirtildi.


İtalya'nın ve Avrupa'nın en ünlü spor spikerlerinden olan Diletta Leotta ile Türk aktör Can Yaman'ın aşkı Türkiye'de olduğu kadar İtalya'da da gündemin ilk sıralarında yer almayı başardı.

 

 

İkilinin aşkını fotoğraflarıyla ortaya çıkaran İtalyan Chi Dergisi, ilişkinin detaylarını da sayfalarına taşıdı.

 

Ferzan Özpetek'in çekeceği reklam filmi ve yeni dizi projesi için İtalya'ya giden Can Yaman'ın bir süredir güzel sunucu ile iletişimde olduğu ve Yaman'ın İtalya'ya gitmesinin ardından ikilinin Roma'nın merkezindeki bir otelde 5 gün boyunca birlikte kaldıkları belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.