Cami çıkışı silahlı saldırı kamerada

İstanbul'da namazdan çıkan bir adam aracına binmek üzereyken kimliği belirsiz bir kişi tarafından vuruldu. Yaralı adam çevredekiler tarafından hastaneye götürüldü.

Asayiş Yayın: 14 Eylül 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 14.09.2020 13:28:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
689 okunma
Google News

İstanbul Fatih'te Molla Şeref Cami'nden çıkan bir kişi aracına binmek istediği sırada kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından bacağından vuruldu. Olay anına ilişkin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

 

NAMAZDAN ÇIKIP ARABAYA BİNİYORDU

 

Olay, 12 Eylül günü Molla Gürani Caddesi'nde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ismi öğrenilemeyen kişi Molla Şeref Cami'sinde namaz kıldıktan sonra aracına doğru ilerledi. Aracına binmek üzereyken kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucu bacağından yaralanan kişi arkadaşları tarafından kendi aracıyla İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Silahlı saldırgan olayın ardından kayıplara karışırken polis konuyla ilgili çalışma başlattı.

 

SİLAHLI SALDIRI KAMERADA

 

Yaşanan silahlı saldırı çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, saldırıya uğrayan kişi aracına bindiği sırada saldırganın koşarak geldiği görülüyor. Silahla ateş eden saldırgan olay yerinden hızla uzaklaşıyor. Bacağından yaralanan kişi ise aracıyla hastaneye götürülüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.