Çağatay Ulusoy isyan etti: Bir salın bizi be kardeşim!

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'dan Serenay Sarıkaya ile tekrar yakınlaştığı iddialarına açıklama geldi. Ulusoy, çıkan iddialara sert tepki gösterdi ve sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.

Yaşam Yayın: 09 Temmuz 2021 - Cuma - Güncelleme: 09.07.2021 09:30:07
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
1023 okunma
Google News

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un Serenay Sarıkaya ile birlikte tatile çıkacağı ve barıştığı iddiaları kulislerde dolaşıyordu. Ulusoy, çıkan iddialara sert tepki gösterdi ve sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.

 

"SALIN BİZİ BE KARDEŞİM"

Çıkan haberleri yalanlayan Çağatay Ulusoy, "Neredeyse 5 yıldır gayet güzel giden bir ilişkim varken, her sene bugünkü gibi yapılan yalan haberleri ısıtıp ısıtıp veriyorsunuz, bir de kendinizden eminmiş gibi bir tarz sergileyip algı yönetimi çabanız yok mu?! Çok üzücü...Gayeniz nedir? Anlamıyorum bir salın bizi be kardeşim." ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.