Bursalı iş adamı koronavirüsten hayatını kaybetti

Bursalı iş adamı, Cantoy Tekstil'in kurucusu Eyüp Otman (67) korona virüs sebebiyle hayatını kaybetti. Yazıları da bulunan Otman'ın yaklaşık 15 gün önce sosyal medyada "Kesilmişse rızkımız bu dünyayı azimde, selamız verilir, iltimas etmeden bizim de" diye yaptığı paylaşım da dikkat çekti.

Yayın: 18 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 18.09.2020 09:59:11
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
790 okunma
Google News

Bursalı iş adamı, Cantoy Tekstil'in kurucusu Eyüp Otman korona virüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Aynı zamanda şiir ve sanatla da ilgilenen 67 yaşındaki Otman'ın 15 gün önce sosyal medyada, "Kesilmişse rızkımız bu dünyayı azimde, selamız verilir, iltimas etmeden bizim de" diye yaptığı paylaşım da dikkat çekti. Nefes almakta zorlandığı için yoğun bakımda olan Otman, korona virüse dikkat çektiği diğer bir paylaşımında ise su cümlelere yer verdi:

 

"Sirenler çok çalıyor, revaçta sarı illet. Maske, mesafe mühim dikkat edin ey millet."

 

Otman'ın cenazesi bugün Karacabey'e bağlı Yolağzı köyünde defnedilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.