Bursalı avukattan bildiri yayınlayan genarellere suç duyurusu!

Bursalı avukat Cüneyt Bülent Şeker, bireysel olarak bildiri yayımlayan 103 amiralle ilgili olarak suç duyurusunda bulundu.

Yayın: 14 Nisan 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 14.04.2021 14:42:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1032 okunma
Google News

Yayımlanan bildirinin hukuki açıdan çok iyi hazırlandığını, yayımlayan amirallerin tamamının art niyetli olmadığını ve darbe tedirginliği sebebiyle birkaç gece uyuyamadığını söyleyen Av. Cüneyt Bülent Şeker, “Bildiri bence dış mihraklı görünüyor. Çünkü Montrö sözleşmesi ve Kanal İstanbul projesi ülkemizin gündemi değil. Şentop’un bir gazetecinin sorusuna verdiği cevaptan yola çıkarak Montrö’nün iptali çıkarımı yapmak iyi niyetli bir çıkarım değil. Bildiri çok zekice hazırlanmış, hukuki açıdan bir sorun çıkmaması için hazırlanmış. Ama dikkatle incelenirse içinde hükümete yönelik üstü kapalıda olsa bir mesaj, bir tehdit var. Bunun gece vakti yayımlanması, Türk Milletine diyerek başlaması, içinde Atatürkçülüğe aykırı olduğu yönünde vurgular olması, 15 Temmuz’a 103 gün kala olması diğer darbe formatlarının aynısını taklit ediyor. Ben bu açıklamalardan ciddi bir rahatsızlık duydum ve birkaç gün uyuyamadım. Çoğu insan gibi acaba darbe olur mu? Ekonomi bozulur mu? Endişesi taşıdım. Bu rahatsızlığım sebebiyle suç duyurusunda bulunuyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.