Bursa Yıldırım’da halter rüzgârı

Türkiye Halter Federasyonu U15 ve Yıldızlar Halter Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Bursada Yıldırım Belediyesporlu halterciler büyük başarıya imza attı. U17 kategorisi 96 kiloda yarışan Mervan Doğan koparmada 133, silkmede 155 ve toplamda 288 kilo kaldırarak Türkiye şampiyonluğuna ulaştı.

Yayın: 19 Haziran 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 19.06.2021 17:30:07
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
1140 okunma
Google News

Türkiye Halter Federasyonu U15 ve Yıldızlar Halter Türkiye Şampiyonası, Yıldırım Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. Şampiyonaya 45 ilden; 246 erkek ve 130 bayan halterci olmak üzere toplam 376 sporcu katıldı.

 

Kıran kırana geçen şampiyonanın ardından dereceye giren sporculara ödülleri; Türkiye Halter Federasyonu Başkan Vekili Mevlüt Ataseven, Bursa Vali Yardımcısı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Yıldırım Belediyesi Başkan Vekili Selim Yolgeçen, Yıldırım Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Demirci, Osmangazi Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Fedai Din, Halter Federasyonu Bursa İl Temsilcisi Sunay Bulut ve Yıldırım Belediyesi Spor Kulübü Başkan Vekili Muammer Özbey’in de katıldığı törenle teslim edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.