Bursa'yı sarsan intihar! MHP'li başkan canına kıydı

MHP Gürsu İlçe Başkanı Ali Osman Beysir, yaşamını yitirdi.

Yayın: 23 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 23.01.2020 08:53:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1456 okunma
Google News

Ambulansla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Beysir, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

 

 

Beysir'in intihar ettiği belirtildi.

 

"Teşkilat olarak üzüntülüyüz"

 

Bu arada olayı duyan MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı ve çok sayıda partili hastaneye geldi.

 

Kalkancı, hastane önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Beysir'in akşam saatlerinde yaşadığı bir hadise sonucu hastaneye kaldırıldığını söyledi.

 

Beysir'in hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybettiğini belirten Kalkancı, "Teşkilat olarak üzüntülüyüz. Başımız sağ olsun." dedi.

 

Beysir için Gürsu merkez camisinde tören düzenlendi.

 

 

Beysir'in cenazesi öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Gürsu ilçe mezarlığında toprağa verildi.

 

Törene MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Beysir'in yakınları ve arkadaşları katıldı.

 

Ali Osman Beysir'ın hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medyadan bir açıklama yapan  Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şu ifadeleri kullandı:

 

"Milliyetçi Hareket Partisi Gürsu İlçe Başkanı Ali Osman Beysir'in hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim. Rabbim rahmetiyle kucaklasın. Merhum'a Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.