Bursa Valiliği'nden çarpıcı uyarı! Sıcak hava dalgası geliyor

Bursa Valiliği vatandaşları sıcak havaya karşı uyardı.

Yayın: 02 Temmuz 2020 - Perşembe - Güncelleme: 02.07.2020 16:58:34
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
1474 okunma
Google News

Bursa Valiliği'nden 'Meteorolojik duyuru' başlığıyla bir açıklama yapıldı.

 

''Açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre, önümüzdeki bir haftalık süreçte bölge genelimizde (Eskişehir, Bursa, Kütahya, Bilecik) Basra Alçak Basıncı sebebi ile sıcak havanın etkisinde kalacağı tahmin edilmektedir. Bölge genelimizde yağış beklenmemekte, havanın genellikle az bulutlu ve açık geçeceği tahmin edilmektedir.

 

Bölge genelimizde halen mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, yarından itibaren önümüzdeki hafta ortasına kadar daha da artacağı ve mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerine çıkacağı beklenmektedir.

 

Sıcak havanın oluşturabileceği (güneş çarpması, vücutta sıvı kaybı vb.) olumsuzluklara karşı özellikle kronik sağlık problemi olanlar ile yaşlı ve çocukların dikkatli olması gerekmektedir. Geçerlilik Periyodu: 02.07.2020 15.00 - 06.07.2020 18.00 kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.