Bursa trafiğinde flaş düzenleme! İşte yeni güzergahlar

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan T2 hattının T1 hattına bağlanması için 3 etapta yapılacak çalışmalar sürüyor. T1 hattı seferlerine ara verilirken, Uluyol Caddesi’ni kullanan toplu taşıma araçlarının güzergâhı da çalışma süresince Ankara yolu olarak değiştirildi.

Yayın: 22 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 22.02.2021 15:27:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1033 okunma
Google News

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kenti demir ağlarla örme hedefleri doğrultusunda projelendirdiği Kent Meydanı Terminal tramvay hattında eksik imalâtların tamamlanması için yapılan çalışmalar devam ediyor. Toplam 9 bin 445 metre uzunluğunda 11 istasyonlu T2 hattının, T1 hattına bağlanması çalışmalarının 3 etap halinde yapılması planlandı. Çalışmaların birinci etabında makas montajı ve katener direği imalâtları yapılacak. Bu kapsamda Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nin İstanbul Caddesi’ne bağlanan bölgesi 20 Şubat 2021 Cumartesi gününden itibaren trafiğe kapatıldı. Çalışmalar sebebiyle T1 hattı seferlerine de ara verildi.

 

Güzergâh değişti

 

Öte yandan çalışmalar sebebiyle Uluyol’dan (Kıbrıs Şehitleri Caddesi) gelip, Gençosman ve Ankara yoluna (Ulubatlı Hasan Bulvarı) dönüş yapan belediye otobüslerinin güzergâhında da değişiklik yapıldı. Uluyol’dan Gençosman ve Ankara yoluna dönüş yapan 38 numaralı hat, Uluyol yerine Ankara Yolu’nu kullanacak. Yine Uluyol’dan Gençosman - Ulubatlı Hasan Bulvarına dönüş yapan 36, 18/İ, 19/A, 19/İ, S/1, 15/A, 5/A ve 17/A toplu taşıma araçları Darmstad Caddesi - Stadyum Caddesi - Merinos Kavşağı - Ankara Yolu - Kent Meydanı Kavşağı güzergâhını kullanacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.