Bursa Şoförler Odası’nda Ahmet Çakır dönemi

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın 26. Olağan Genel Kurul Toplantısı Merinos AKKM’de gerçekleştirildi. Genel Kurulda yönetim değişimi yaşanırken Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlığına Ahmet Çakır seçildi.

Yayın: 09 Ocak 2022 - Pazar - Güncelleme: 09.01.2022 15:47:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
414 okunma
Google News

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Sekreteri Enver Yeniçeri’nin Divan Başkanlığı’nda yapılan Genel Kurulun açılışında konuşan önceki dönem başkanı Hasan Topçu, “Son iki yıldır olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemde üyelerimizin meselelerini yakından takip ettik ve ilgili mercilere ilettik” dedi.

 

Genel Kurulda faaliyet raporu, denetleme kurulu raporu ile mali tabloların okunarak müzakeresi ve kabulünden sonra gerçekleşen seçimde 4 dönemdir Bursa Şoförler Odası Başkanlığını yapan Hasan Topçu ile Ahmet Çakır yarıştı.

 

Bin 112 üyenin oy kullandığı seçimde Ahmet Çakır’ın listesi 561, Hasan Topçu’nun listesi 533 oy aldı.

 

Genel Kurulda konuşan Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın yeni başkanı Ahmet Çakır, “Biz büyük bir camiayız. Odamızı tek başımıza değil durak başkanlarımızla düzenli toplantılar yaparak birlikte yönetmek istiyoruz. Çok mutluyuz, gençler geldi artık” dedi.

 

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Ahmet Çakır, Ertuğrul Tan, Tamer Kaya, Lütfü Günenç, Ali Okyan, Ersin Başar, Ziya Kızılkaya, Ali Bekir Sevinç, İlyas Yıldız

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Hakan Girginel, Erol Zeybek, Cevdet Arıkaya, Hüseyin Tülek, Abdullah Yaman, Muharrem Şahin, Alpaslan Karaca, Özgür Sevinç, Ömer Bahar

Denetim Kurulu Asil Üyeleri: Seçkin Cebe, Oktay Acar, Berkay Aşgın

Denetim Kurulu Yedek Üyeleri: Semih Altıok, Kemal Atkoşan, Aziz Dumanov

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.