Bursa Nilüfer’den can dostlarına su kabı desteği

Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nin 2013 yılında hayata geçirdiği “Bir kap su, bir dolu hayat” projesine Eker ve Tebplast firmaları da katılarak destek verdi.

Yayın: 01 Temmuz 2021 - Perşembe - Güncelleme: 01.07.2021 10:30:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
601 okunma
Google News

 “Bir kap su, bir dolu hayat” projesi ile 2013 yılından bu yana sokak hayvanlarının su ihtiyaçlarını karşılayan Nilüfer Belediyesi’ne, Eker ve Tebplast firmalarından destek geldi.  “Bu kapta dostluk var” sloganı ile projeye destek veren firmalar, projenin ilk ayağı için 3 bin adet su kabını Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkililerine teslim etti.

 

Nliüfer Belediye Başkan Yardımcısı Engin Yener, firmaları Mustafakemalpaşa’daki tesislerinde ziyaret ederek destek için teşekkür etti. Eker Pazarlama Müdürü Özge Kiraz da Nilüfer Belediyesi ile iş birliği içinde sahipsiz hayvanların ihtiyaçları için planlanmış bu anlamlı projede yer almaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, teslimi tamamlanan kapları önümüzdeki günlerde sahipsiz hayvanların su ihtiyaçlarını karşılamak isteyen hayvanseverlere dağıtacak.

 

Su kaplarından temin etmek isteyenler, muhtarlıklara veya Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne başvuruda bulunabilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.