Bursa Nilüfer’de yazıevleri yeni konuklarını bekliyor

Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nin yazar, şair, çevirmen, akademisyen, editör ve araştırmacıları ağırladığı yazıevleri yeni konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Yayın: 12 Ağustos 2021 - Perşembe - Güncelleme: 12.08.2021 16:30:24
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
747 okunma
Google News

Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü’nün yazar, şair, çevirmen, akademisyen, editör ve araştırmacıları ev ortamında ağırlayarak çalışmalarını dingin bir atmosferde tamamlamalarına olanak sağlamak amacıyla hayata geçirdiği yazıevleri yeni dönemde de konuklarını ağırlamaya devam edecek.

Hem tarihi hem de doğal güzelliklere sahip Misi ve Gölyazı’da bulunan yazıevlerinde konaklamak isteyen yazar, şair, çevirmen, akademisyen, editör ve araştırmacılar başvurularını Ekim ayına kadar yapabilir. 

http://yazievleri.nilufer.bel.tr adresinden yapılacak başvurular Ekim ayında yapılacak toplantıda değerlendirilecek. Değerlendirme sonrasında yazıevlerinde yeni dönem de başlayacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.